Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VOSKES Pate adult kalkoen met kip&pompoen

9,95

12 op voorraad

Voskes_logo

Beschrijving

VOSKES Pate adult kalkoen met kip en pompoen is een heerlijke en uitgebalanceerde natvoeding speciaal ontworpen voor volwassen katten. Hier is een algemene omschrijving van het product:

  1. Hoogwaardige ingrediënten: Deze pate is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, waaronder mals kalkoenvlees, smaakvolle kip en voedzame pompoen. De combinatie van deze ingrediënten biedt een voedzame maaltijd die voldoet aan de voedingsbehoeften van volwassen katten.
  2. Kalkoen en kip: Kalkoen en kip zijn uitstekende bronnen van dierlijke eiwitten die essentieel zijn voor de spieropbouw en het algemene welzijn van katten.
  3. Pompoen: Pompoen voegt niet alleen smaak toe, maar is ook rijk aan voedingsstoffen zoals vezels, vitamines en mineralen. Het kan bijdragen aan een gezonde spijsvertering en algemene welzijn van de kat.
  4. Zachte pate textuur: De pate-textuur is zacht en smakelijk, waardoor het gemakkelijk is voor katten om het voedsel op te nemen en te genieten van hun maaltijd.
  5. Afgestemd op volwassen katten: De samenstelling van deze pate is specifiek gericht op de voedingsbehoeften van volwassen katten, met de juiste balans van eiwitten, vetten en andere voedingsstoffen die essentieel zijn voor hun gezondheid.
  6. Pompoen als functioneel ingrediënt: Naast smaak voegt de pompoen een functioneel element toe aan de voeding door de toegevoegde voedingsstoffen en mogelijk positieve effecten op de spijsvertering.
  7. Handige individuele porties: Verpakt in handige portiegrootte van waarschijnlijk 85 gram, is deze natvoeding ideaal voor het voeden van volwassen katten zonder voedselverspilling.

VOSKES Pate adult kalkoen met kip en pompoen biedt een smakelijke en voedzame optie om ervoor te zorgen dat jouw volwassen kat alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.