Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VOSKES Kip sandwiches 60g

1,95

4 op voorraad

Voskes_logo

Beschrijving

VOSKES Kip sandwiches 60g zijn heerlijke en knapperige traktaties voor katten, zorgvuldig samengesteld om hun smaakpapillen te verwennen. Hier is een algemene omschrijving van het product:

  1. Hoogwaardige kip: Deze traktaties zijn gemaakt van hoogwaardige kip, een smakelijke en voedzame eiwitbron die populair is bij katten.
  2. Sandwichvorm: De traktaties zijn mogelijk vormgegeven als sandwiches, wat niet alleen een speelse presentatie is maar ook de knapperige textuur benadrukt.
  3. Knapperige textuur: De Kip sandwiches hebben waarschijnlijk een knapperige textuur, waardoor het kauwinstinct van katten wordt gestimuleerd. Dit kan ook bijdragen aan een goede mondgezondheid.
  4. Kleine porties: Verpakt in handige individuele porties van 60 gram zijn de Kip sandwiches eenvoudig te doseren. Hierdoor zijn ze ideaal als beloning, tussendoortje of om interactief spel met je kat te stimuleren.
  5. Natuurlijke ingrediënten: Deze traktaties bevatten mogelijk weinig tot geen kunstmatige toevoegingen, wat ze een natuurlijke en gezonde keuze maakt voor katten.
  6. Voedzame snack: Kip is een uitstekende bron van eiwitten en voedingsstoffen, waardoor deze traktaties niet alleen lekker zijn maar ook een voedzame aanvulling kunnen zijn op het dieet van je kat.
  7. Beloningsmogelijkheid: Dankzij hun handzame formaat en knapperige textuur zijn de Kip sandwiches perfect als beloning tijdens het trainen of gewoon als een smakelijke beloning voor je kat.
  8. Veilig en gezond: Als kattensnack is het belangrijk ervoor te zorgen dat de traktaties veilig zijn voor kattenconsumptie. Zorg ervoor dat je de aanwijzingen op de verpakking volgt en dat de traktaties passen in het dieet van je kat.

VOSKES Kip sandwiches 60g bieden een smakelijke en speelse traktatie-optie voor katten, waarbij de sandwichvorm de ervaring nog specialer maakt. Raadpleeg de verpakking voor gedetailleerde informatie over de samenstelling en voedingswaarden.