Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VOSKES Eendenfilet hartjes 60g

1,95

6 op voorraad

Voskes_logo

Beschrijving

VOSKES Eendenfilet hartjes 60g zijn smakelijke en hartvormige traktaties voor katten, speciaal bereid om hun smaakpapillen te verwennen. Hier is een algemene omschrijving van het product:

  1. Hoogwaardige eendenfilet: Deze hartvormige traktaties zijn gemaakt van hoogwaardige eendenfilet. Eendenvlees staat bekend om zijn smaakvolle karakter en is een populaire eiwitbron bij katten.
  2. Hartvormig ontwerp: De hartvorm voegt een speels en charmant element toe aan de traktaties, waardoor ze niet alleen smakelijk zijn maar ook een aantrekkelijke presentatie hebben.
  3. Kleine porties: Verpakt in handige individuele porties van 60 gram zijn de Eendenfilet hartjes eenvoudig te doseren. Dit maakt ze ideaal als beloning, tussendoortje of als een liefdevolle traktatie voor je kat.
  4. Natuurlijke en pure ingrediënten: Deze traktaties bevatten mogelijk weinig ingrediënten om de natuurlijke smaak van eend te behouden en om te zorgen voor een gezonde traktatie zonder onnodige toevoegingen.
  5. Smakelijk en gezond: Eendenfilet is een eiwitrijk en voedzaam ingrediënt, waardoor deze traktaties niet alleen lekker zijn, maar ook een gezonde aanvulling kunnen zijn op het dieet van je kat.
  6. Beloningsmogelijkheid: Dankzij hun handzame formaat en heerlijke smaak zijn de Eendenfilet hartjes perfect als beloning tijdens het trainen of gewoon als een liefdevolle verrassing voor je harige vriend.
  7. Veilig en hoogwaardig: Als kattensnack is het belangrijk dat de traktaties veilig zijn voor kattenconsumptie. Zorg ervoor dat je de aanwijzingen op de verpakking volgt en dat de traktaties passen in het dieet van je kat.

VOSKES Eendenfilet hartjes 60g bieden een liefdevolle en smakelijke traktatie-optie voor katten, waarbij de hartvormige presentatie de ervaring nog specialer maakt.