Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VOSKES Brok kitten kip 2kg

16,95

11 op voorraad

Voskes_logo

Beschrijving

VOSKES Brok Kitten Kip 2kg is een voedzame en uitgebalanceerde kattenvoeding, speciaal ontwikkeld voor kittens in de groeifase. Met hoogwaardige ingrediënten, waaronder kip, biedt deze brok een smakelijke en voedzame maaltijd die voldoet aan de specifieke voedingsbehoeften van opgroeiende kittens.

De brokjes zijn afgestemd op de kleine kaken en het spijsverteringssysteem van kittens, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gegeten en verteerd. De formule bevat essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, vitaminen en mineralen die cruciaal zijn voor een gezonde ontwikkeling van spieren, botten en het immuunsysteem van kittens.

De toevoeging van kip zorgt niet alleen voor een heerlijke smaak waar kittens dol op zullen zijn, maar levert ook hoogwaardige dierlijke eiwitten die essentieel zijn voor de groei en het welzijn van jonge katten.

Dit voer is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van kittens en is een betrouwbare keuze voor eigenaren die streven naar een evenwichtige en voedzame voeding voor hun opgroeiende katjes. VOSKES Brok Kitten Kip 2kg ondersteunt een gezonde start in het leven van jouw kitten en draagt bij aan hun algemene welzijn.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende