Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VOSKES Brok adult kip 2kg

16,95

1 op voorraad

Voskes_logo

Beschrijving

VOSKES Brok Adult Kip 2kg is een voedzame en uitgebalanceerde kattenvoeding die speciaal is samengesteld om te voldoen aan de behoeften van volwassen katten. Met hoogwaardige ingrediënten, waaronder smakelijke kip, biedt deze brok een complete maaltijd die alle essentiële voedingsstoffen bevat die nodig zijn voor een gezond en actief leven.

De brokjes zijn afgestemd op de kaken en het spijsverteringssysteem van volwassen katten, wat zorgt voor een gemakkelijke kauw- en verteerbaarheid. De formule is verrijkt met een gebalanceerde mix van eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van volwassen katten.

De toevoeging van kip geeft niet alleen een heerlijke smaak aan de brokjes, maar levert ook hoogwaardige dierlijke eiwitten die essentieel zijn voor het behoud van spiermassa en een gezonde lichaamsconditie.

VOSKES Brok Adult Kip 2kg is een betrouwbare keuze voor katteneigenaren die streven naar een complete en smakelijke voeding voor hun volwassen katten. Het ondersteunt de vitaliteit, het behoud van een gezond gewicht en draagt bij aan het algehele welzijn van jouw geliefde huisdier.