Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VOGELBESCHERMING NEDERLAND Voedervariatie emmer

12,95

Uitverkocht

Vogel bescherming nederland_logo

Beschrijving

Het VOGELBESCHERMING NEDERLAND Voedervariatie Emmer is een zorgvuldig samengestelde mix van hoogwaardige vogelvoeders, ontworpen om een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding te bieden aan verschillende vogelsoorten in je tuin. Dit product wordt aangeboden door Vogelbescherming Nederland, een organisatie die zich inzet voor de bescherming van vogels en hun leefomgeving.

De voedervariatie in deze emmer zorgt ervoor dat je verschillende vogels aantrekt, variërend van mezen tot vinken, roodborstjes en zelfs spechten. De mix bestaat uit hoogwaardige zaden, granen, noten en gedroogde vruchten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten en vezels. Deze ingrediënten zijn specifiek gekozen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van vogels gedurende het hele jaar.

Wat dit product handig maakt, is de emmerverpakking. De emmer beschermt de voedervariatie tegen vocht en houdt het voer vers, waardoor je het gemakkelijk kunt bewaren en bijvullen in je vogelvoederhuisjes of voedertafels. De emmer heeft ook een hersluitbare deksel, waardoor het voer vers blijft tussen de voederbeurten door.

Door te kiezen voor de VOGELBESCHERMING NEDERLAND Voedervariatie Emmer draag je niet alleen bij aan de gezondheid van de vogels in je omgeving, maar ook aan het behoud van de natuur en de biodiversiteit. Het biedt een geweldige manier om van dichtbij van vogels te genieten terwijl je bijdraagt aan hun welzijn. Plaats de voedervariatie in je tuin en observeer de levendige activiteit van vogels die genieten van deze smakelijke en voedzame traktatie.

 

Gerelateerde producten