Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VOGELBESCHERMING NEDERLAND Premium voedersilomix 1.75l

4,75

16 op voorraad

Vogel bescherming nederland_logo

Beschrijving

De VOGELBESCHERMING NEDERLAND Premium Voedersilomix is een hoogwaardige en uitgebalanceerde mix van zaden, noten en granen, speciaal ontworpen voor gebruik in voedersilo’s. Deze mix is samengesteld om een gevarieerd dieet te bieden aan verschillende tuinvogels. Het is een handige en efficiënte manier om wilde vogels van voedzame voeding te voorzien, terwijl het voedsel beschermd blijft tegen weersinvloeden en ongewenste gasten.

Belangrijke kenmerken van de Premium Voedersilomix zijn:

  1. Diverse Zaden en Noten: Deze mix bevat een variatie aan zaden, zoals zonnebloempitten, haver, tarwe, en hoogwaardige noten zoals pinda’s. Deze diversiteit trekt verschillende vogelsoorten aan en biedt een uitgebalanceerde voeding.
  2. Hoogwaardige Kwaliteit: Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om vers en voedzaam te zijn. De mix is rijk aan vetten, eiwitten en essentiële voedingsstoffen, wat essentieel is voor de gezondheid van vogels.
  3. Geschikt voor Voedersilo’s: De fijne structuur van de mix maakt het ideaal voor gebruik in voedersilo’s. Het past gemakkelijk door de openingen van de voedersilo, waardoor vogels er gemakkelijk van kunnen eten.
  4. Beschermd tegen Weersinvloeden: Door de voedersilo te gebruiken, blijft de mix beschermd tegen regen en wind. Dit zorgt ervoor dat het voedsel droog en vers blijft, wat belangrijk is voor de acceptatie door vogels.
  5. Aantrekken van Diverse Vogelsoorten: De gevarieerde samenstelling van de Premium Voedersilomix trekt een breed scala aan vogelsoorten aan, zoals mezen, vinken, roodborstjes en spechten. Het zorgt voor een levendige en gevarieerde vogelpopulatie in uw tuin.

Het voeren van de VOGELBESCHERMING NEDERLAND Premium Voedersilomix is een praktische en effectieve manier om vogels te ondersteunen, terwijl u ook kunt genieten van hun aanwezigheid in uw tuin. Het biedt vogels een hoogwaardige voedingsbron, terwijl het voedsel beschermd wordt tegen de elementen. Met deze voedzame mix helpt u tuinvogels te gedijen en creëert u een gastvrije omgeving waarin vogels graag terugkomen.