Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VOGELBESCHERMING NEDERLAND Pindacake met insecten 500ml

4,95

11 op voorraad

Vogel bescherming nederland_logo

Beschrijving

De VOGELBESCHERMING NEDERLAND Pindacake met Insecten 500ml is een voedzame lekkernij speciaal ontworpen voor tuinvogels. Deze pindacake biedt een uitgebalanceerde combinatie van hoogwaardige pinda’s en waardevolle insecten, waardoor het een rijke bron van eiwitten en energie is voor wilde vogels.

De toevoeging van insecten maakt deze pindacake bijzonder aantrekkelijk voor vogels, omdat veel vogelsoorten in de natuur insecten als een belangrijk onderdeel van hun dieet beschouwen. De combinatie van pinda’s en insecten biedt een voedzaam festijn dat verschillende vogelsoorten zal aantrekken, waaronder mezen, roodborstjes, merels en spechten.

De Pindacake met Insecten is samengeperst in een compacte, stevige vorm die gemakkelijk op te hangen is in uw tuin of op het balkon. Door de cake in een geschikte voederhouder te plaatsen, kunnen vogels er gemakkelijk van genieten. Het is een ideale manier om wilde vogels te ondersteunen, vooral tijdens de koudere maanden wanneer natuurlijk voedsel schaars kan zijn.

Deze pindacake wordt geleverd in een handige 500ml-verpakking, waardoor u een ruime voorraad heeft om vogels gedurende langere tijd te voeden. Door hoogwaardige ingrediënten te gebruiken, biedt deze pindacake niet alleen voeding voor vogels, maar is het ook een uitstekende manier om de biodiversiteit in uw tuin te verhogen en tegelijkertijd van dichtbij te genieten van de pracht van verschillende vogelsoorten. Het is een eenvoudige en effectieve manier om van uw buitenruimte een gastvrije plek te maken voor vogels.