Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VBN Nestkast kolding 32mm l14b19.9h30

21,95

2 op voorraad

C.J. Wildbird Foods Europe B.V._logo

Beschrijving

De VBN Nestkast Kolding met een diameter van 32 mm, lengte van 14 cm, breedte van 19,9 cm en hoogte van 30 cm, biedt een perfecte huisvesting voor verschillende vogelsoorten in je tuin of buitenruimte. Deze nestkast is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor functionaliteit en stijl, waardoor het niet alleen een praktisch vogelhuisje is, maar ook een charmante toevoeging aan je buitenomgeving.

De nestkast is voorzien van een specifieke invliegopening met een diameter van 32 mm, waardoor het ideaal is voor vogels zoals pimpelmezen, kuifmezen, bonte vliegenvangers en ringmussen. De opening is groot genoeg om gemakkelijke toegang te bieden voor deze vogelsoorten, terwijl het tegelijkertijd grotere roofdieren ontmoedigt om binnen te komen.

De afmetingen van de nestkast, met zijn ruime interieur, bieden vogels een veilige en beschutte plek om te broeden en hun jongen groot te brengen. Het duurzame materiaal en de stevige constructie zorgen voor bescherming tegen de elementen, waardoor vogels een comfortabel thuis hebben.

Het ophangen van de VBN Nestkast Kolding in je tuin creëert een gastvrije omgeving voor vogels, waardoor je niet alleen bijdraagt aan de lokale vogelpopulatie, maar ook kunt genieten van het prachtige schouwspel van vogels die in en uit vliegen, terwijl ze hun nest bouwen en hun jongen grootbrengen. Het biedt ook een geweldige kans om de natuur van dichtbij te observeren terwijl vogels zich thuis voelen in deze speciaal ontworpen nestkast.