Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Vaas kos d12.5/15h23cm

22,95

1 op voorraad

Floran_logo

Beschrijving

De “Vaas Kos d12.5/15h23cm” is een prachtige en veelzijdige vaas met een diameter die varieert tussen 12,5 cm en 15 cm, en een hoogte van 23 cm. Dankzij deze afmetingen is de vaas ideaal voor het tentoonstellen van diverse boeketten, lange bloemstelen, of decoratieve takken.

Het ontwerp van de “Vaas Kos” kan eigentijds en verfijnd zijn, waardoor het een veelzijdige keuze is die naadloos aansluit bij verschillende interieurstijlen. De vaas kan een elegant en tijdloos design hebben, wat resulteert in een harmonieuze en stijlvolle uitstraling die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

Waarschijnlijk is de “Vaas Kos d12.5/15h23cm” vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals glas, keramiek, of ander duurzaam materiaal. Deze hoogwaardige constructie garandeert een stevige en betrouwbare vaas die bestand is tegen dagelijks gebruik en een langdurige levensduur heeft.

Kortom, de “Vaas Kos d12.5/15h23cm” is een elegante en functionele vaas die de perfecte combinatie biedt van design en functionaliteit. Ideaal voor het presenteren van diverse bloemenarrangementen, voegt deze vaas een vleugje klasse en verfijning toe aan elke ruimte waarin hij wordt geplaatst.