Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VAAS 17CM METAAL ZWART 3ASS

5,95

Uitverkocht

Beschrijving

De VAAS 17CM METAAL ZWART 3ASS is een set van drie prachtige vazen met een eigentijdse uitstraling, vervaardigd uit zwart metaal en elk met een hoogte van 17 centimeter. Deze vazen combineren functionaliteit met een strak design en voegen een moderne touch toe aan je interieur.

Elke vaas in de set heeft zijn eigen unieke vorm en ontwerp, waardoor een gevarieerd en interessant visueel effect ontstaat. Het gebruik van zwart metaal geeft de vazen een stoere en eigentijdse uitstraling, en deze kunnen zowel op zichzelf staan als in combinatie met bloemen of decoratieve takken worden gebruikt.

Met een hoogte van 17 centimeter zijn deze vazen veelzijdig genoeg om op verschillende plaatsen in huis te worden geplaatst, zoals op tafels, dressoirs, planken of vensterbanken. Ze kunnen als opvallende accenten fungeren in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor, en passen goed in verschillende interieurstijlen.

De VAAS 17CM METAAL ZWART 3ASS combineert esthetiek met functionaliteit en biedt een eigentijdse toevoeging aan je interieurdecoratie. De set van drie vazen biedt mogelijkheden voor creativiteit in styling en het presenteren van bloemarrangementen, terwijl het gebruik van zwart metaal een tijdloos en modern element toevoegt aan je ruimte.