Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VAAS 17CM 3ASS ZWART

5,95

1 op voorraad

Beschrijving

De VAAS 17CM 3ASS ZWART is een set van drie stijlvolle vazen met een hoogte van 17 centimeter, elk gekenmerkt door een eigentijds ontwerp en een tijdloze zwarte kleur. Deze vazen zijn niet alleen praktische items om bloemen of decoratieve takken in te plaatsen, maar ook opvallende decoratieve stukken op zich.

Elke vaas in de set heeft zijn eigen unieke vorm en textuur, waardoor een diversiteit aan ontwerpelementen ontstaat. De diepe zwarte kleur voegt een vleugje elegantie en moderniteit toe aan de vazen, waardoor ze gemakkelijk te integreren zijn in verschillende interieurstijlen. Of je ze nu gezamenlijk tentoonstelt op een dienblad of verspreid in verschillende kamers, deze vazen voegen een vleugje verfijning toe aan je decor.

Met een hoogte van 17 centimeter zijn deze vazen veelzijdig genoeg om op tafels, planken, dressoirs of vensterbanken te plaatsen. Ze kunnen gebruikt worden als opvallende accenten in de woonkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor. De zwarte kleur voegt een tijdloos en chique element toe aan je ruimte.

De VAAS 17CM 3ASS ZWART is niet alleen functioneel, maar ook een decoratieve aanvulling op je interieur. De set biedt diversiteit in ontwerp, waardoor je creatief kunt zijn met het stylen van je ruimte en bloemarrangementen.