Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

UBBINK Aqua boost plus vijverreiniger 240g

15,75

4 op voorraad

Ubbink_logo

Beschrijving

UBBINK Aqua Boost Plus is een krachtige vijverreiniger, ontworpen om de waterkwaliteit te verbeteren en een gezonde leefomgeving te bieden voor vissen en waterplanten. Deze verpakking bevat 240 gram van het product.

Dit geavanceerde reinigingsmiddel is speciaal samengesteld om een breed scala aan vijverproblemen aan te pakken, zoals algenbloei, overtollige organische stoffen en watervertroebeling. Het werkt door de afbraak van organisch materiaal te stimuleren en ongewenste voedingsstoffen uit het water te verwijderen, waardoor een helder en evenwichtig vijvermilieu ontstaat.

Aqua Boost Plus is veilig voor vissen, waterplanten en andere vijverbewoners, en heeft geen schadelijke effecten op het vijverecosysteem. Het kan zowel preventief worden gebruikt om problemen te voorkomen als curatief om bestaande vijverproblemen aan te pakken.

Dit product is eenvoudig te doseren en toe te passen volgens de instructies op de verpakking. Met regelmatig gebruik van UBBINK Aqua Boost Plus kunt u genieten van een heldere, gezonde vijver en een aangename leefomgeving voor uw vissen en waterplanten.