Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

UBBINK Aqua bacto plus 200 g

16,75

4 op voorraad

Ubbink_logo

Beschrijving

UBBINK Aqua Bacto Plus is een hoogwaardig waterbehandelingsmiddel dat is ontworpen om de biologische balans in vijvers te verbeteren en de waterkwaliteit te optimaliseren. Deze verpakking bevat 200 gram van het product.

Dit geavanceerde supplement bevat een krachtige mix van nuttige bacteriën die essentieel zijn voor een gezonde vijveromgeving. Deze bacteriën werken op natuurlijke wijze om organische afvalstoffen af te breken, zoals overtollig voer, uitwerpselen van vissen en organisch afval, waardoor de vorming van giftige stoffen wordt verminderd en de algehele waterkwaliteit verbetert.

Aqua Bacto Plus is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande vijvers en kan worden gebruikt als onderdeel van het reguliere onderhoudsprogramma om een gezond evenwicht te behouden. Het is veilig voor vissen, waterplanten en andere vijverbewoners en heeft geen schadelijke effecten op het vijverecosysteem.

Dit product is eenvoudig te doseren en toe te passen volgens de instructies op de verpakking. Met regelmatig gebruik van UBBINK Aqua Bacto Plus kunt u genieten van een heldere, gezonde vijver en een optimale leefomgeving voor uw vissen en waterplanten.