Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Strooivoer zomervitaal 1.75l

4,95

18 op voorraad

C.J. Wildbird Foods Europe B.V._logo

Beschrijving

Strooivoer Zomervitaal 1.75 liter is een voedzaam en gevarieerd vogelvoeder speciaal samengesteld om wilde vogels te voorzien van de essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben tijdens de warmere maanden van het jaar. Dit hoogwaardige vogelvoer is ontworpen om vogels in je tuin of buitenruimte aan te trekken en te ondersteunen terwijl ze broeden, hun jongen grootbrengen en actief zijn tijdens het zomerseizoen.

Belangrijkste kenmerken van Strooivoer Zomervitaal 1.75 liter:

  1. Diverse Ingrediënten: Dit voeder bevat een mix van zaden, granen en andere natuurlijke ingrediënten die aantrekkelijk zijn voor verschillende vogelsoorten. Deze gevarieerde voeding biedt een breed scala aan voedingsstoffen.
  2. Hoog Eiwitgehalte: Strooivoer Zomervitaal is rijk aan eiwitten, wat essentieel is voor vogels om spieren op te bouwen, veren te onderhouden en zichzelf te voeden tijdens het broedseizoen.
  3. Energiebron: De granen in dit voer zijn een uitstekende energiebron voor vogels, waardoor ze actief kunnen blijven bij het zoeken naar voedsel en het grootbrengen van hun jongen.
  4. Aantrekken van Diverse Vogelsoorten: De gevarieerde samenstelling trekt een verscheidenheid aan vogelsoorten aan, zoals mezen, vinken, mussen, roodborsten en meer.
  5. Gemakkelijk te Gebruiken: Dit strooivoer is klaar voor gebruik en kan eenvoudig worden gestrooid op voederplanken, in voedersilo’s of direct op de grond.
  6. Gezond voor Vogels: Het voer is samengesteld met het welzijn van vogels in gedachten en biedt hen een evenwichtige en voedzame maaltijd.

Door Strooivoer Zomervitaal 1.75 liter in je tuin of buitenruimte te verspreiden, help je wilde vogels om de zomermaanden te overleven en te gedijen. Het is een geweldige manier om de natuur dichter bij huis te brengen en te genieten van de aanwezigheid van kleurrijke vogels in je omgeving terwijl ze genieten van dit voedzame en smakelijke aanbod.

Extra informatie

Merk

Inhoud

Order code

Shopserver ID

Stock Haarlem

Stock Heiloo

Margin Haarlem

Margin Heiloo