Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

STROOIVOER 4-SEIZOENEN EMMER A 2.5LTR

7,95

59 op voorraad

De Boon_logo

Beschrijving

STROOIVOER 4-SEIZOENEN EMMER A 2.5LTR is een veelzijdig en voedzaam voederproduct dat is ontworpen om vogels in alle seizoenen van het jaar te voorzien van de benodigde voedingsstoffen. Deze handige emmer bevat 2.5 liter van een zorgvuldig samengestelde mix van zaden en granen, speciaal gemaakt om verschillende soorten vogels aan te trekken en te voeden.

Dit strooivoer is perfect afgestemd op de behoeften van vogels gedurende het hele jaar. Het bevat een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige zaden, granen en andere natuurlijke ingrediënten die rijk zijn aan voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten en vezels. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor de energiebehoeften van vogels, met name tijdens periodes waarin natuurlijk voedsel schaarser is, zoals in de winter.

De STROOIVOER 4-SEIZOENEN EMMER is eenvoudig te gebruiken en kan worden gestrooid in voederbakken, op voederplanken of direct op de grond. Hierdoor is het geschikt voor verschillende vogelsoorten, waaronder merels, mezen, vinken en roodborstjes, die uw tuin zullen bezoeken en verrijken met hun aanwezigheid. Door dit voederproduct te gebruiken, helpt u niet alleen de vogels in uw omgeving te ondersteunen, maar kunt u ook genieten van het kijken naar deze prachtige wezens terwijl ze zich tegoed doen aan het heerlijke voer.