Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Small Breeds Low Activity 7.5kg

45,00

6 op voorraad

Greenheart_logo

Beschrijving

“Small Breeds Low Activity 7.5kg” is een speciaal samengesteld hondenvoer dat is ontworpen voor kleine hondenrassen met een lage activiteitsniveau. Deze voeding is afgestemd op de behoeften van kleine honden die minder energie verbruiken vanwege hun kalme en rustige levensstijl.

Dit hondenvoer bevat hoogwaardige en licht verteerbare ingrediënten, zoals gevogelte, rijst en groenten, die zorgen voor een gebalanceerde voedingsinname voor kleine honden met een laag energieverbruik. Het voer kan aangepaste hoeveelheden eiwitten en vetten bevatten om te voldoen aan de energiebehoeften van honden met een trage stofwisseling.

Small Breeds Low Activity 7.5kg hondenvoer is waarschijnlijk verrijkt met essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen om de algehele gezondheid van kleine honden te ondersteunen, zelfs als ze minder actief zijn. Het kan ook ingrediënten bevatten die de spijsvertering bevorderen, zoals vezels en probiotica, om een gezonde darmflora te ondersteunen en mogelijke spijsverteringsproblemen te voorkomen.

Dit voer wordt verpakt in handige zakken van 7.5kg, wat geschikt is voor langdurig gebruik voor kleine hondenrassen met een laag activiteitsniveau. Het wordt aanbevolen om de voedingsrichtlijnen op de verpakking te volgen, afgestemd op de grootte, leeftijd en activiteitsniveau van je hond, om ervoor te zorgen dat hij de juiste hoeveelheid voeding krijgt die past bij zijn behoeften en om een gezond gewicht te behouden.