Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Small Breeds active 7.5 kg

45,00

5 op voorraad

Greenheart_logo

Beschrijving

“Small Breeds Active 7.5 kg” is een speciaal samengesteld hondenvoer dat is ontworpen voor kleine hondenrassen met een actieve levensstijl. Deze voeding is afgestemd op de specifieke behoeften van kleine honden die veel energie verbruiken door hun levendige en speelse karakter.

Dit hondenvoer bevat hoogwaardige ingrediënten die rijk zijn aan eiwitten, zoals gevogelte, om de spierontwikkeling te ondersteunen en te behouden. Daarnaast kan het voer complexe koolhydraten bevatten, zoals bruine rijst of volkoren granen, die een langdurige energiebron bieden voor kleine honden die de hele dag door actief zijn.

Small Breeds Active 7.5 kg hondenvoer is waarschijnlijk verrijkt met essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en antioxidanten om de algehele gezondheid en het immuunsysteem van kleine honden te ondersteunen. Het kan ook ingrediënten bevatten die goed zijn voor de spijsvertering, zoals vezels en probiotica, om een gezonde darmflora te bevorderen.

Dit voer is verpakt in een handige verpakking van 7.5 kg, wat het geschikt maakt voor langdurig gebruik voor kleine hondenrassen. Het wordt aanbevolen om de voedingsrichtlijnen op de verpakking te volgen, afgestemd op de grootte, leeftijd, en activiteitsniveau van je hond, om ervoor te zorgen dat hij de juiste hoeveelheid voeding krijgt die past bij zijn behoeften en om een gezond gewicht te behouden.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende