Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Small breeds active 3kg

21,95

2 op voorraad

Greenheart_logo

Beschrijving

Greenheart’s Small Breeds Active 3kg hondenvoer is een speciaal samengestelde voeding die is ontworpen voor kleine hondenrassen met een actieve levensstijl. Deze voeding is perfect afgestemd op de energiebehoeften van kleine honden die graag actief zijn, zoals spelen, wandelen en rennen.

Dit hondenvoer bevat hoogwaardige eiwitten afkomstig van dierlijke bronnen, zoals kip of kalkoen, die essentieel zijn voor de spieropbouw en het behoud van een gezond gewicht bij kleine honden. Het voer is rijk aan voedingsstoffen en biedt de juiste balans tussen eiwitten, vetten en koolhydraten om te voorzien in de energiebehoeften van actieve kleine honden.

Greenheart’s Small Breeds Active 3kg hondenvoer bevat ook essentiële vetzuren, zoals omega-3 en omega-6, die de huid- en vachtgezondheid ondersteunen, waardoor de vacht van je hond glanzend en gezond blijft. Het voer kan ook antioxidanten bevatten, zoals vitamine E, die het immuunsysteem van je hond versterken en helpen bij de bestrijding van vrije radicalen in het lichaam.

Dit voer is verpakt in een handige zak van 3 kg, wat het geschikt maakt voor kleine hondenbezitters die op zoek zijn naar een compacte verpakking. Het wordt aanbevolen om de voedingsrichtlijnen op de verpakking te volgen, afgestemd op de grootte, leeftijd en activiteitsniveau van je hond, om ervoor te zorgen dat hij de juiste hoeveelheid voeding krijgt die past bij zijn behoeften. Met Greenheart’s Small Breeds Active 3kg hondenvoer geef je jouw kleine actieve metgezel alle benodigde voedingsstoffen om gezond en energiek te blijven.