Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

SERESTO Band hond klein 8kg 1st

35,95

3 op voorraad

Beschrijving

Het lijkt erop dat er een mogelijke verwarring is in de opgegeven informatie, omdat de specificatie “hond klein 8kg” wat tegenstrijdig lijkt. Over het algemeen zouden honden met een gewicht tot 8 kg als klein worden beschouwd, terwijl grotere honden in een ander gewichtsbereik zouden vallen.

Als we aannemen dat je verwijst naar een SERESTO-halsband voor kleine honden tot 8 kg, hier is een algemene beschrijving op basis van typische kenmerken van SERESTO-hondenhalsbanden voor kleine rassen:

SERESTO Halsband voor Kleine Honden (Tot 8 kg):

De SERESTO-halsband voor kleine honden is doorgaans ontworpen als een langwerkend antiparasitair middel dat kleine honden beschermt tegen vlooien, teken en luizen. Enkele kenmerken van de SERESTO-hondenhalsband voor kleine rassen kunnen zijn:

  1. Langdurige Bescherming: SERESTO-halsbanden staan bekend om hun langdurige bescherming, vaak tot acht maanden. Dit maakt ze handig voor huisdiereigenaren die een langwerkende oplossing willen.
  2. Waterbestendigheid: De halsband is doorgaans waterbestendig, wat betekent dat honden nog steeds beschermd zijn, zelfs als ze in contact komen met water, zoals regen of zwemwater.
  3. Geurloos en Niet-Vettig: De halsband is meestal ontworpen om geurloos en niet-vettig te zijn, wat het comfortabel maakt voor kleine honden om te dragen zonder huidirritatie te veroorzaken.
  4. Eenvoudig te Bevestigen: De halsband is doorgaans eenvoudig aan te brengen door hem rond de nek van de kleine hond te plaatsen, waarbij overtollige lengte kan worden afgeknipt voor een goede pasvorm.