Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Senior Sensitive Fish 3kg

21,50

1 op voorraad

Greenheart_logo

Beschrijving

Senior Sensitive Fish 3kg hondenvoer is een speciaal samengestelde voeding voor oudere honden die gevoelig zijn voor voedselallergieën of -intoleranties. Deze voeding is ontworpen om te voorzien in de unieke voedingsbehoeften van oudere honden met een gevoelige spijsvertering en/of een allergie voor bepaalde ingrediënten.

Wat dit voer onderscheidt, is de focus op licht verteerbare ingrediënten. Het hoofdingrediënt is vaak vis, een hoogwaardige eiwitbron die licht verteerbaar is en rijk is aan omega-3 vetzuren. Deze vetzuren kunnen de gezondheid van de huid en vacht ondersteunen, wat vooral belangrijk is voor honden met allergieën of een gevoelige huid.

Het Senior Sensitive Fish 3kg hondenvoer is vaak vrij van veel voorkomende allergenen zoals tarwe, maïs, soja en kunstmatige toevoegingen. Het bevat ook vaak andere hypoallergene ingrediënten zoals aardappelen, zoete aardappelen of erwten. Deze ingrediënten kunnen gemakkelijker worden verteerd en helpen mogelijke allergische reacties te verminderen.

Bovendien is dit voer vaak verrijkt met belangrijke voedingsstoffen zoals glucosamine en chondroïtine, die de gezondheid van de gewrichten ondersteunen, wat belangrijk is voor oudere honden die vatbaarder zijn voor gewrichtsproblemen.

De verpakking van 3 kilogram is handig voor eigenaren van oudere honden, omdat het een voedzame en smakelijke optie biedt in een hoeveelheid die geschikt is voor regelmatige voeding. Het is altijd aan te raden om de voedingsinformatie op de verpakking te raadplegen en eventueel overleg te plegen met een dierenarts om ervoor te zorgen dat het voer voldoet aan de specifieke behoeften van jouw oudere hond.