Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

SCENTCHIPS Geurwax 500g tropical wood

39,95

Uitverkocht

Scentchips_logo

Beschrijving

SCENTCHIPS Geurwax 500g Tropical Wood neemt je mee naar een exotisch paradijs, waar weelderige jungles en warme zonnestralen samenkomen in een harmonieuze symfonie van geuren. Deze geurwax, verpakt in een handige 500 gram verpakking, combineert de krachtige aroma’s van tropisch hout met de zoete en verfrissende tonen van exotische vruchten.

Bij het smelten in een waxbrander wordt Tropical Wood Geurwax een en al avontuur, waarbij de geur van robuust tropisch hout vermengd wordt met de sappige geur van tropische vruchten zoals mango, papaja en ananas. De topnoten openen met de aardse geur van tropisch hout, die geleidelijk overgaan in het hart van de geur, waar de zoetheid en frisheid van exotische vruchten tot leven komen. Deze geurcombinatie roept beelden op van verre reizen naar afgelegen eilanden, waar de natuur in al haar pracht bloeit.

Tropical Wood Geurwax creëert een exotische en ontspannen sfeer, ideaal voor het transformeren van je huis in een tropisch toevluchtsoord. Of je nu een zomerse sfeer wilt creëren in je woonkamer, een vleugje avontuur wilt toevoegen aan je kantoor of gewoon wilt genieten van de geur van de tropen, deze geurwax is de perfecte keuze.

De verpakking is kleurrijk en levendig, waardoor het ook een geweldig cadeau is voor reisliefhebbers en avonturiers. Trakteer jezelf op de betoverende geur van SCENTCHIPS Geurwax 500g Tropical Wood en laat je meevoeren naar een wereld vol tropische allure en natuurlijke pracht.