Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

SCENTCHIPS Geurwax 500g freesia&lychee

39,95

1 op voorraad

Beschrijving

SCENTCHIPS Geurwax 500g Freesia & Lychee is een exquise combinatie van zoete, bloemige freesia en de sappige, exotische geur van lychee. Deze geurwax, verpakt in een handige 500 gram verpakking, vangt de essentie van een weelderige bloementuin en een tropisch paradijs in één betoverende geur.

Bij het smelten in een waxbrander vermengen de frisse tonen van freesia zich met de zoete, fruitige aroma’s van lychee. De geur opent met de bedwelmende en bloemige noten van freesia, die doen denken aan een zonnige lentedag. Vervolgens vermengen deze zich harmonieus met de sappige en verfrissende geur van lychee, waardoor een heerlijk en opbeurend aroma ontstaat. Deze combinatie creëert een gevoel van vreugde en frisheid, waardoor je wordt omhuld door de energie van bloemen en het zoete plezier van tropisch fruit.

Freesia & Lychee Geurwax is perfect voor het creëren van een levendige en opgewekte sfeer in huis. Of je nu een vleugje zoete frisheid wilt toevoegen aan je woonkamer, een lichte en vrolijke ambiance wilt creëren in de keuken, of gewoon wilt genieten van de heerlijke geur van bloemen en fruit, deze geurwax is een ideale keuze.

De verpakking is kleurrijk en levendig, wat perfect past bij de levendige en opwekkende geur. Trakteer jezelf op de betoverende geur van SCENTCHIPS Geurwax 500g Freesia & Lychee en laat je onderdompelen in een wereld van bloemige zoetheid en exotische verrukking.