Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

SCENTCHIPS Doosje voor 228g

14,95

45 op voorraad

Scentchips_logo

Beschrijving

Het SCENTCHIPS Doosje voor 228g is een praktisch en elegant opbergaccessoire ontworpen om jouw favoriete SCENTCHIPS Geurwax van 228 gram veilig en georganiseerd te bewaren. Met dit doosje kun je jouw geurwax gemakkelijk opbergen en bewaren, terwijl het ook een stijlvolle toevoeging is aan je interieur.

Dit doosje is vervaardigd van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een stevig deksel, waardoor je geurwax beschermd blijft tegen stof en omgevingsinvloeden. Het ruime interieur van het doosje biedt voldoende ruimte om meerdere geurblokjes van 228 gram op te bergen. Het compacte formaat maakt het eenvoudig om het doosje op verschillende plekken in huis neer te zetten, zoals op een dressoir, plank of bureau.

Dit SCENTCHIPS Doosje voor 228g biedt niet alleen een praktische opbergoplossing, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je interieur. Het strakke ontwerp en de duurzame constructie maken het een functioneel en decoratief element. Hierdoor kun je jouw favoriete geuren gemakkelijk vinden en wisselen, terwijl je interieur er georganiseerd en stijlvol uitziet.

Met dit doosje kun je jouw SCENTCHIPS Geurwax op een nette en geordende manier bewaren, waardoor het gemakkelijk wordt om te genieten van de verschillende geuren die SCENTCHIPS te bieden heeft. Of je nu een geurwax-collectie hebt of gewoon je favoriete geuren wilt organiseren, dit doosje biedt een elegante en handige oplossing.