Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Puppy medium/large breeds 12kg

62,95

5 op voorraad

Greenheart_logo

Beschrijving

Puppy Medium/Large Breeds 12kg hondenvoer is speciaal samengesteld om te voldoen aan de unieke voedingsbehoeften van puppy’s van middelgrote tot grote rassen. Deze voeding is essentieel voor een gezonde groei, ontwikkeling en ondersteuning van het immuunsysteem van puppy’s tijdens hun belangrijke groeifase.

Dit hondenvoer bevat hoogwaardige eiwitten afkomstig van dierlijke bronnen, zoals kip, kalkoen of lam, die essentieel zijn voor de opbouw van spieren en het bevorderen van een gezonde groei. Daarnaast bevat het voer aangepaste hoeveelheden vetten en koolhydraten om te voorzien in de energiebehoeften van actieve puppy’s.

Puppy Medium/Large Breeds 12kg hondenvoer is rijk aan essentiële voedingsstoffen zoals DHA (docosahexaeenzuur), dat de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen ondersteunt. Het bevat ook calcium en fosfor in de juiste verhoudingen om sterke botten en tanden te bevorderen, wat vooral belangrijk is voor grote rassen die vatbaar zijn voor gewrichtsproblemen.

Dit voer kan ook prebiotica en probiotica bevatten, die de spijsvertering en een gezonde darmflora ondersteunen. Bovendien is het vaak verrijkt met antioxidanten, vitaminen en mineralen om het immuunsysteem van de puppy te versterken en te helpen bij de bestrijding van ziekteverwekkers.

Puppy Medium/Large Breeds 12kg hondenvoer wordt meestal verpakt in handige zakken van 12 kg, wat geschikt is voor langdurig gebruik terwijl je puppy opgroeit. Het wordt aanbevolen om de voedingsrichtlijnen op de verpakking te volgen, afgestemd op de leeftijd, grootte en behoeften van je puppy, om ervoor te zorgen dat hij alle benodigde voedingsstoffen krijgt voor een gezonde en gelukkige start in het leven.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende