Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Premiere rijlegging Bitterroot maat 140

29,95

Uitverkocht

Premiere_logo

Beschrijving

De Premiere rijlegging Bitterroot voor kinderen, met een siliconen zitvlak, maat 140 en in de kleur zwart, biedt comfort, grip en stijl voor jonge ruiters tijdens het rijden. Deze rijlegging is speciaal ontworpen om optimale bewegingsvrijheid te bieden en tegelijkertijd grip en stabiliteit in het zadel te bevorderen.

Met zijn zwarte kleur heeft deze rijlegging een tijdloze uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende rijuitrustingen. Het siliconen zitvlak zorgt voor extra grip in het zadel, wat vooral handig is tijdens het rijden van lastigere bewegingen of bij het zitten van een sprong.

De rijlegging is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen op de huid en zorgen voor ademend vermogen en comfort, zelfs tijdens langere ritten. De maat 140 is specifiek ontworpen voor kinderen, zodat ze een goede pasvorm en bewegingsvrijheid ervaren tijdens het rijden.

Of het nu gaat om lessen op de manege, trainingen thuis of deelname aan wedstrijden, de Premiere rijlegging Bitterroot biedt jonge ruiters de perfecte combinatie van comfort, grip en stijl voor een plezierige rijervaring.