Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Pot kreta d13.5/14h10.5cm

11,95

7 op voorraad

Floran_logo

Beschrijving

De “Pot Kreta d13.5/14h10.5cm” is een middelgrote pot met een diameter die varieert van 13,5 cm tot 14 cm en een hoogte van 10,5 cm. Deze afmetingen maken het een geschikte pot voor het planten van middelgrote planten zoals kruiden, kleine bloemen, of diverse decoratieve planten.

Met zijn bescheiden omvang biedt de pot voldoende ruimte voor de wortelgroei van de plant en tegelijkertijd een compact formaat dat geschikt is voor diverse ruimtes. Het ontwerp kan stijlvol en eigentijds zijn, waardoor het een aanvulling is op zowel moderne als traditionele interieurs.

De “Pot Kreta” kan vervaardigd zijn uit duurzame materialen die zorgen voor een stevige en langdurige constructie. Het design kan een tijdloze uitstraling hebben met een mogelijke afwerking die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

In essentie is de “Pot Kreta d13.5/14h10.5cm” een veelzijdige pot die perfect is voor het huisvesten van diverse planten en die een vleugje elegantie en functionaliteit aan elke ruimte kan toevoegen.