Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

POKON Mieren lokdoos 2st

7,50

13 op voorraad

Pokon_logo

Beschrijving

POKON Mieren Lokdoosjes, verkrijgbaar in een set van twee, zijn een doeltreffende oplossing om mierenplagen in huis, op het terras of in de tuin te bestrijden. Deze lokdoosjes zijn ontworpen om op een veilige en effectieve manier mieren aan te trekken en te bestrijden.

Elk lokdoosje bevat een lokaas dat speciaal is samengesteld om aantrekkelijk te zijn voor mieren. Zodra de mieren het lokmiddel hebben ontdekt en ermee in aanraking komen, nemen ze het mee naar hun nest. Hierdoor wordt de hele kolonie bereikt, inclusief de koningin en de larven, wat uiteindelijk leidt tot de eliminatie van de mierenpopulatie.

De POKON Mieren Lokdoosjes zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Ze hebben kleine openingen die alleen toegankelijk zijn voor mieren, waardoor kinderen en huisdieren niet bij het lokaas kunnen komen. Daarnaast zijn de lokdoosjes weerbestendig, waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.

Door POKON Mieren Lokdoosjes te gebruiken, kunt u op een milieuvriendelijke manier van mierenplagen afkomen zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Met deze lokdoosjes kunt u snel en effectief uw huis en tuin vrijhouden van mieren.