Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

PINDAKAASBOL IN NET 4-SZ. EMMER A 14ST.

7,95

Uitverkocht

De Boon_logo

Beschrijving

De PINDAKAASBOL IN NET 4-SEIZOENEN EMMER A 14ST biedt een heerlijke traktatie voor tuinvogels gedurende alle seizoenen van het jaar. Deze emmer bevat 14 pindakaasbollen, elk zorgvuldig verpakt in een netje, waardoor ze gemakkelijk op te hangen zijn in uw tuin, patio of balkon.

De pindakaasbollen zijn gemaakt van hoogwaardige pindakaas, gemengd met voedzame zaden en granen. Deze voedzame samenstelling voorziet vogels van essentiële eiwitten en vetten, wat van vitaal belang is voor hun gezondheid en energieniveau, vooral tijdens de koude maanden wanneer natuurlijk voedsel schaars is.

Het netje waarin elke pindakaasbol verpakt is, maakt het eenvoudig om ze op te hangen aan takken, haken of voederstations. Dit trekt vogels zoals mezen, spechten en lijsters aan, die zich tegoed doen aan deze smakelijke lekkernij. Het kijken naar vogels die genieten van de pindakaasbollen voegt niet alleen leven toe aan uw buitenruimte, maar biedt ook een plezierig schouwspel voor vogelliefhebbers.

Met PINDAKAASBOL IN NET 4-SEIZOENEN EMMER A 14ST kunt u het hele jaar door genieten van de kleurrijke aanwezigheid van vogels in uw tuin terwijl u hen helpt hun energiebehoefte te vervullen. Het voeren van deze pindakaasbollen creëert een gastvrije omgeving voor vogels en draagt bij aan het behoud van de natuurlijke biodiversiteit in uw omgeving.