Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

PERFECTFIT – DROOG SENSITIVE KALKOEN – 750 Gram

6,85

2 op voorraad

Perfect fit_logo

Beschrijving

Perfect Fit Droog Sensitive Kalkoen in een verpakking van 750 gram biedt een voedzame en uitgebalanceerde voeding speciaal ontworpen voor katten met een gevoelige spijsvertering of voedselintoleranties. Deze droge voeding is samengesteld om te voorzien in de specifieke voedingsbehoeften van katten met een gevoelige maag, met de focus op het ondersteunen van een gezonde spijsvertering, een glanzende vacht en sterke spieren.

De voeding bevat hoogwaardige ingrediënten zoals kalkoen, die licht verteerbare eiwitten biedt en minder kans op voedselovergevoeligheidsreacties geeft. Daarnaast is het verrijkt met essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die bijdragen aan een evenwichtige voeding die voldoet aan de dagelijkse behoeften van uw kat zonder het spijsverteringsstelsel te belasten.

Perfect Fit Droog Sensitive Kalkoen is zorgvuldig samengesteld om de gevoelige maag van uw kat te ondersteunen en de gezondheid van de darmen te bevorderen. Het bevat ook antioxidanten die het immuunsysteem van uw kat versterken en hem helpen om gezond te blijven.

De handige verpakking van 750 gram zorgt ervoor dat u voldoende voeding bij de hand heeft om uw kat te voeden. De brokjes zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de kauwbehoeften van katten en zijn gemakkelijk te eten.

Met Perfect Fit Droog Sensitive Kalkoen kunt u uw kat een smakelijke en voedzame voeding bieden die voldoet aan al zijn voedingsbehoeften, zodat hij gezond, gelukkig en vol energie blijft, zelfs met een gevoelige spijsvertering.