Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Perfect fit kattenvoer zalm en zeevis 300gr

3,65

14 op voorraad

Perfect fit_logo

Beschrijving

Perfect Fit Kattenvoer Zalm en Zeevis in een handige 300 gram verpakking biedt een voedzame en uitgebalanceerde maaltijd speciaal samengesteld voor volwassen katten. Deze voeding is ontworpen om te voorzien in de voedingsbehoeften van katten van alle rassen en maten, met de nadruk op een gezonde spijsvertering, een glanzende vacht en sterke spieren.

De voeding bevat hoogwaardige ingrediënten zoals zalm en zeevis, die een rijke bron van eiwitten zijn voor de opbouw en het behoud van de spieren van uw kat. Daarnaast is het verrijkt met essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen om te zorgen voor een uitgebalanceerde voeding die voldoet aan de dagelijkse behoeften van uw kat.

Perfect Fit Kattenvoer is zorgvuldig geformuleerd om een optimale spijsvertering te ondersteunen en de gezondheid van de darmen te bevorderen. Het bevat ook omega-6 vetzuren die bijdragen aan een gezonde huid en vacht, waardoor uw kat er stralend en gezond uitziet.

De handige verpakking van 300 gram maakt het gemakkelijk om individuele porties te serveren, waardoor u de versheid van het voer behoudt en tegelijkertijd de juiste hoeveelheid voeding aan uw kat kunt geven.

Met Perfect Fit Kattenvoer Zalm en Zeevis kunt u uw kat een smakelijke en voedzame maaltijd bieden die voldoet aan al zijn voedingsbehoeften, zodat hij gezond en energiek blijft.