Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

PEDIGREE Rodeo jumb megabx 780g

9,95

Uitverkocht

Beschrijving

PEDIGREE Rodeo Jumb Megabox 780g is een populaire hondensnack die wordt geproduceerd door het merk PEDIGREE. Deze megabox bevat een grote hoeveelheid Rodeo hondensnacks, specifiek ontworpen om honden te verwennen en hen te belonen tijdens trainingen of als tussendoortje.

Elke Rodeo-snack in deze megabox heeft de vorm van een gedraaide staaf en is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten om een smakelijke en voedzame traktatie voor honden te bieden. Deze snacks zijn meestal samengesteld uit vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, suikers, mineralen en oliën. Ze zijn zorgvuldig bereid om de smaakpapillen van honden te prikkelen en tegelijkertijd te voorzien in voedingsbehoeften.

PEDIGREE Rodeo Jumb Megabox 780g is handig verpakt in een grote doos, wat het ideaal maakt voor hondenbezitters die hun harige vrienden regelmatig willen belonen met een smakelijke traktatie. Deze snacks kunnen worden gebruikt als beloning tijdens trainingssessies, als een manier om honden te verwennen of gewoon als een heerlijk tussendoortje om de dag van je huisdier op te fleuren.

Het is altijd belangrijk om de voedingsrichtlijnen en aanbevelingen van de fabrikant op de verpakking te volgen om ervoor te zorgen dat je hond de juiste hoeveelheid snacks krijgt en om een uitgebalanceerd dieet te behouden.