Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Over DekaTuin

DekaTuin is het tuincentrum dat verbonden is aan de supermarkt formule DekaMarkt. DekaTuin heeft op dit moment twee grote tuincentra in Noord-Holland. Onze eerste vestiging is in maart 2008 in Heiloo geopend. In maart 2010 is daar onze tweede vestiging aan toegevoegd in Haarlem. Wellicht dat er binnenkort meerdere vestigingen openen.

Bij DekaTuin vindt u alles wat u van een tuincentrum mag verwachten. Zo kunt u terecht voor onder andere: verse bloemen, kamerplanten, tuinplanten, tuingereedschap, dierenbenodigdheden (voor o.a. hond, kat, knaagdieren, vis, vogel) tuinmeubelen, sfeer- en seizoenartikelen en potterie.

De formule DekaTuin
Net als bij de supermarktformule DekaMarkt wordt er bij DekaTuin getracht hoge kwaliteit te leveren voor een lage prijs. Zo betaalt u nooit teveel en zult u veel plezier beleven aan uw aankopen. Zo zijn alle bekende A-merken bij DekaTuin scherp geprijsd. Bijvoorbeeld kaarsen van Bolsius, gereedschap van Gardena, grasmaaiers van John Deere en hondenvoer van Eukanuba. Onze deskundige medewerkers in Haarlem en Heiloo verwelkomen u graag!