Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Ns.zak kippennekjes 200g

2,95

Uitverkocht

De Boon_logo

Beschrijving

NS.zak kippennekjes 200g biedt je hond een smakelijke en voedzame traktatie in een handige verpakking. Deze kippennekjes zijn speciaal geselecteerd en verpakt in een zak van 200 gram, waardoor het een handige en draagbare optie is voor beloningen en tussendoortjes.

De kippennekjes zijn een favoriete keuze voor honden vanwege hun natuurlijke smaak en kauwbaarheid. Ze bevatten eiwitten, wat een essentieel onderdeel is van het dieet van je hond, en kunnen tegelijkertijd bijdragen aan de tandgezondheid door het natuurlijke kauwgedrag te bevorderen.

De handige zak van 200 gram maakt het gemakkelijk om de traktaties overal mee naartoe te nemen, of het nu tijdens een wandeling, trainingssessie of gewoon thuis is. Zorg ervoor dat je de ingrediënten controleert om ervoor te zorgen dat de kippennekjes passen binnen de voedingsbehoeften van je hond.

Met NS.zak kippennekjes 200g geef je je hond niet alleen een smaakvolle beloning, maar heb je ook een handige en luchtdichte verpakking die de versheid van de traktaties behoudt en opslag vereenvoudigt.