Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Normal use Light 3kg

16,95

2 op voorraad

Greenheart_logo

Beschrijving

Greenheart Normal use Light 3kg hondenvoer is een hoogwaardige voeding speciaal ontworpen voor volwassen honden met een neiging tot overgewicht of honden die minder actief zijn. Deze voeding biedt een uitgebalanceerde en voedzame maaltijd met een verlaagd caloriegehalte, waardoor het ideaal is voor honden die op gewicht moeten blijven of wat extra ondersteuning nodig hebben bij gewichtsbeheersing.

Wat dit voer onderscheidt, is de zorgvuldig samengestelde formule met een verminderd vet- en caloriegehalte. Hierdoor biedt het alle essentiële voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft zonder overtollige calorieën, wat kan helpen om het gewicht op een gezond niveau te houden. Het voer bevat vaak hoogwaardige eiwitten om de spiermassa te behouden, zelfs bij een verminderde calorie-inname.

Greenheart Normal use Light 3kg hondenvoer bevat vaak vezelrijke ingrediënten zoals groenten en granen om de spijsvertering te ondersteunen. Deze vezels geven jouw hond een verzadigd gevoel, wat kan helpen bij het verminderen van honger en het bevorderen van een gezond gewicht.

Daarnaast bevat het voer belangrijke vitaminen en mineralen om een gezonde algehele gezondheid te bevorderen. Het vermijdt vaak kunstmatige toevoegingen en bevat natuurlijke ingrediënten om een gezonde voedingsbron te bieden voor jouw hond.

De verpakking van 3 kilogram is handig en praktisch voor dagelijks gebruik. Zoals altijd is het belangrijk om de voedingsinformatie op de verpakking te raadplegen en het voer aan te passen aan de individuele behoeften van jouw hond, rekening houdend met factoren zoals leeftijd, activiteitsniveau en algemene gezondheidstoestand. Bij twijfel is het raadzaam om advies in te winnen bij een dierenarts om ervoor te zorgen dat het voer geschikt is voor jouw huisdier.