Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Normal use light 12kg

44,95

3 op voorraad

Greenheart_logo

Beschrijving

Greenheart Normal Use Light 12kg hondenvoer is een speciaal samengestelde voeding die is ontworpen voor honden met een normaal activiteitsniveau die neigen naar overgewicht of behoefte hebben aan een licht verteerbare voeding. Dit hondenvoer biedt een uitgebalanceerde combinatie van hoogwaardige ingrediënten om te voldoen aan de voedingsbehoeften van volwassen honden die geen intensieve lichaamsbeweging nodig hebben.

Dit voer kan ingrediënten bevatten zoals mager vlees, bruine rijst en groenten, die een goede bron van essentiële voedingsstoffen zijn. Het bevat waarschijnlijk minder vet en calorieën dan regulier hondenvoer, wat helpt om het gewicht van je hond onder controle te houden. Tegelijkertijd biedt het nog steeds de nodige eiwitten om de spiermassa van je hond te ondersteunen.

Greenheart Normal Use Light 12kg hondenvoer kan ook vezels bevatten die de spijsvertering ondersteunen, waardoor het licht verteerbaar is en helpt bij het voorkomen van spijsverteringsproblemen. Het is mogelijk verrijkt met vitaminen en mineralen om de algehele gezondheid en vitaliteit van je hond te bevorderen.

Dit voer kan ideaal zijn voor honden die neigen naar overgewicht, oudere honden met een lager activiteitsniveau of honden die herstellen van ziekte of operatie en een lichtere voeding nodig hebben. Het wordt aanbevolen om de voedingsrichtlijnen op de verpakking te volgen, afgestemd op de grootte, leeftijd en gezondheidstoestand van je hond, om ervoor te zorgen dat hij de juiste hoeveelheid voeding krijgt die past bij zijn behoeften.