Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Turftabletten d4cm set 48st

13,95

Uitverkocht

Nature_logo

Beschrijving

De NATURE Turftabletten zijn een handige en veelzijdige optie voor het starten van zaailingen en het verpotten van kleine planten. Deze set bevat 48 tabletten met een diameter van 4 cm. Ze zijn gemaakt van samengeperste turfmix, wat een ideale groeimedium is voor het ontkiemen van zaden en het kweken van zaailingen.

Elke turftablet in de set zet uit wanneer deze in contact komt met water, waardoor het volume toeneemt en een geschikte omgeving creëert voor de wortelontwikkeling van planten. Dit maakt ze perfect voor gebruik in kweekbakken, trays of potten.

De turftabletten zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats gewoon een tablet in een bakje, voeg water toe en wacht tot deze is uitgezet voordat je de zaden plant of zaailingen verpot. De turftabletten kunnen na gebruik direct in de grond worden geplaatst, waar ze uiteindelijk zullen afbreken en bijdragen aan de bodemstructuur.

Met de NATURE Turftabletten set van 48 stuks kunnen tuinders genieten van een handige en effectieve manier om zaailingen op te kweken en kleine planten te verpotten, terwijl ze bijdragen aan duurzaam tuinieren.