Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Regenmeter glas incl. steel 130cm

21,50

2 op voorraad

Nature_logo

Beschrijving

De NATURE regenmeter van glas, inclusief steel van 130 cm, is een elegant en functioneel instrument waarmee je nauwkeurig de hoeveelheid neerslag in je tuin kunt meten. De regenmeter bestaat uit een transparante glazen buis die aan een stevige metalen steel is bevestigd, waardoor hij eenvoudig in de grond kan worden geplaatst.

Met een totale lengte van 130 cm is deze regenmeter ideaal voor het plaatsen in tuinen, gazons, of andere buitenruimtes waar neerslag gemeten moet worden. De glazen buis is voorzien van duidelijke markeringen die het eenvoudig maken om de hoeveelheid regenwater nauwkeurig af te lezen.

Het transparante ontwerp van de glazen buis zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt zien hoeveel regen er is gevallen, terwijl de stevige metalen steel ervoor zorgt dat de regenmeter stabiel blijft staan, zelfs bij harde wind of hevige regenval.

Met de NATURE regenmeter van glas kun je op een eenvoudige en nauwkeurige manier de hoeveelheid neerslag in je tuin meten, waardoor je een beter inzicht krijgt in het weer en de waterhuishouding van je buitenruimte.