Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Ph-/vochtigheidsmeter grijs

13,75

6 op voorraad

Nature_logo

Beschrijving

De NATURE pH-/vochtigheidsmeter in grijs is een handig en veelzijdig gereedschap voor tuiniers om de pH-waarde en vochtigheidsgraad van de bodem in hun tuin nauwkeurig te meten. Dit instrument bestaat uit een compacte metalen behuizing met een schaalverdeling en twee metalen pinnen aan de onderkant.

Met deze meter kun je eenvoudig en snel de pH-waarde en vochtigheid van de bodem meten door de pinnen in de grond te steken. De schaalverdeling op de behuizing geeft de pH-waarde en vochtigheidsgraad aan, waardoor je gemakkelijk kunt zien of de bodem geschikt is voor je planten.

De pH-/vochtigheidsmeter is ideaal voor gebruik in tuinen, moestuinen, bloembedden en potplanten. Het helpt tuiniers om de gezondheid van hun planten te verbeteren door hen in staat te stellen de bodemgesteldheid te controleren en eventuele aanpassingen te maken aan de pH-waarde en vochtigheid indien nodig.

Met de NATURE pH-/vochtigheidsmeter in grijs kunnen tuiniers op een eenvoudige en betrouwbare manier de pH-waarde en vochtigheidsgraad van hun bodem meten, waardoor ze hun planten de optimale groeiomstandigheden kunnen bieden.