Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Ph-meter grijs

11,75

4 op voorraad

Nature_logo

Beschrijving

De NATURE pH-meter in grijs is een handig en nauwkeurig instrument waarmee je gemakkelijk de pH-waarde van de bodem kunt meten. Deze meter is ontworpen om tuiniers te helpen bij het controleren van de zuurgraad van de bodem, wat essentieel is voor een gezonde groei van planten.

De pH-meter heeft een compacte en duurzame behuizing in een grijze kleur, met een duidelijk afleesbaar display waarop de pH-waarde wordt weergegeven. Met de meegeleverde sonde kun je de meter eenvoudig in de grond steken om de pH-waarde te meten. De meter is voorzien van een schaalverdeling die de pH-waarde aangeeft, waardoor je snel kunt aflezen hoe zuur of basisch de bodem is.

Dit handige gereedschap is geschikt voor gebruik in tuinen, moestuinen, bloembedden en plantenbakken. Het stelt tuiniers in staat om op een eenvoudige en efficiënte manier de pH-waarde van hun bodem te controleren, waardoor ze de bodemgesteldheid kunnen optimaliseren voor een gezonde groei van hun planten.

Met de NATURE pH-meter in grijs kunnen tuiniers snel en betrouwbaar de pH-waarde van hun bodem meten, waardoor ze hun planten gezond en gelukkig kunnen houden.