Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Nylonkoord d6mm l20m wit

8,50

Uitverkocht

Nature_logo

Beschrijving

Het NATURE Nylonkoord in wit is een stevig en duurzaam koord dat geschikt is voor diverse toepassingen in huis, tuin en outdoor activiteiten. Met een diameter van 6 millimeter en een lengte van 20 meter biedt dit nylonkoord voldoende lengte en dikte voor verschillende klussen en projecten.

Nylonkoord staat bekend om zijn kracht en slijtvastheid. Het is bestand tegen weersinvloeden, chemicaliën en schuring, waardoor het ideaal is voor gebruik buitenshuis. Dit maakt het koord geschikt voor het vastbinden van objecten, het ophangen van zware voorwerpen, kamperen, wandelen, vissen en andere outdoor activiteiten.

Het witte kleurenschema geeft het koord een nette en professionele uitstraling. Het is ook handig voor situaties waarin het koord duidelijk zichtbaar moet zijn, zoals bij het markeren van paden of het vastzetten van tenten.

Dit NATURE Nylonkoord in wit is gemakkelijk te knopen en te snijden, waardoor het veelzijdig in gebruik is. Het is een betrouwbare keuze voor huishoudelijke klussen, outdoor avonturen en recreatieve activiteiten, waarbij stevig en duurzaam koord essentieel is.