Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Juteband naturel 10cml25m

14,95

5 op voorraad

Nature_logo

Beschrijving

Het NATURE Juteband in naturelle kleur is een veelzijdig en natuurlijk materiaal dat ideaal is voor diverse creatieve en decoratieve toepassingen. Met een breedte van 10 centimeter en een lengte van 25 meter biedt dit juteband voldoende ruimte voor een breed scala aan knutsel- en decoratieprojecten.

Dit juteband is gemaakt van natuurlijk jutemateriaal, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De naturelle kleur geeft het band een rustieke en authentieke uitstraling, waardoor het perfect is voor het verpakken van geschenken, het versieren van bloemstukken, het maken van ambachtelijke projecten of het toevoegen van een natuurlijk accent aan decoraties.

Het juteband is gemakkelijk te knippen en te knopen, waardoor het veelzijdig in gebruik is. Je kunt het gebruiken om bloemboeketten bij elkaar te binden, cadeaus in te pakken, potplanten te decoreren, of zelfs om een rustiek tintje te geven aan bruiloftsdecoraties of tafelarrangementen.

Dit NATURE Juteband in naturelle kleur is een charmante toevoeging aan je knutselvoorraad. Het biedt een eenvoudige, natuurlijke en decoratieve manier om je creatieve projecten te verfraaien en een vleugje landelijke charme toe te voegen aan allerlei decoraties en geschenken.