Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Jute touw naturel ijzeren kern 5m

4,25

9 op voorraad

Nature_logo

Beschrijving

Het NATURE Jute Touw met naturelle kleur en ijzeren kern is een veelzijdig en sterk touw dat geschikt is voor diverse toepassingen in de tuin, huis en voor knutselprojecten. Met een lengte van 5 meter biedt dit touw voldoende ruimte om te gebruiken voor het vastbinden, bundelen, ophangen of decoreren van verschillende objecten.

Dit touw is gemaakt van natuurlijk jutemateriaal, waardoor het milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar is. Jute staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid, en de toegevoegde ijzeren kern versterkt het touw, waardoor het bestand is tegen trekken en knopen. Dit maakt het geschikt voor diverse tuinklussen zoals het ondersteunen van klimplanten, het vastbinden van takken, of het markeren van plantenbedden.

De naturelle kleur van het touw geeft het een rustieke uitstraling en maakt het geschikt voor zowel functionele als decoratieve doeleinden. Het touw kan ook binnenshuis worden gebruikt voor ambachtelijke projecten, decoraties of andere creatieve toepassingen.

Dit NATURE Jute Touw met naturelle kleur en ijzeren kern is stevig, betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik. Of je nu een tuinier bent die planten moet ondersteunen of een creatieve geest met knutselplannen, dit touw biedt een natuurlijke en robuuste oplossing voor verschillende toepassingen.