Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Jute touw groen ijzeren kern 5m

4,25

Uitverkocht

Nature_logo

Beschrijving

Het NATURE Jute Touw met groene kleur en ijzeren kern is een stevig en duurzaam touw dat ideaal is voor diverse toepassingen in de tuin, in huis, of voor knutselprojecten. Met een lengte van 5 meter biedt dit touw voldoende ruimte om te gebruiken voor het vastbinden, bundelen, ophangen of versieren van verschillende objecten.

Het touw is gemaakt van natuurlijk jutemateriaal, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt. Jute is bekend om zijn sterkte en duurzaamheid, en het touw is voorzien van een ijzeren kern die extra stevigheid biedt. Hierdoor is het touw bestand tegen trekken en knopen, waardoor het geschikt is voor verschillende tuinklussen en DIY-projecten.

De groene kleur van het touw geeft het een natuurlijke uitstraling, waardoor het goed past bij tuinwerkzaamheden zoals het ondersteunen van klimplanten, het vastbinden van takken of het markeren van plantenbedden. Het touw kan ook binnen worden gebruikt voor ambachtelijke projecten, decoraties of creatieve doeleinden.

Dit NATURE Jute Touw met groene kleur en ijzeren kern is veelzijdig, robuust en gemakkelijk in gebruik. Of je nu een tuinier bent die planten moet ondersteunen of een creatieveling die op zoek is naar decoratieve mogelijkheden, dit touw biedt een betrouwbare en natuurlijke oplossing voor verschillende toepassingen.