Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Biopottrays h5b5l5cm set 6 trays

9,75

Uitverkocht

Nature_logo

Beschrijving

De NATURE Biopottrays zijn een milieuvriendelijke en praktische oplossing voor het starten van zaailingen en het kweken van kleine planten. Deze set bevat 6 trays, elk met een hoogte, breedte en lengte van 5 centimeter, waardoor ze ideaal zijn voor het opkweken van verschillende soorten planten in een compacte ruimte.

Gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, bieden deze pottrays een duurzaam alternatief voor traditionele plastic trays. Ze zijn ontworpen om na verloop van tijd af te breken in de bodem, waardoor ze een minimale impact hebben op het milieu.

Elke tray biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van zaailingen of kleine planten, waardoor ze een ideale keuze zijn voor tuinders die hun eigen planten willen opkweken. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met een kweekbak, kas of gewoon op een zonnige vensterbank.

Met de NATURE Biopottrays set van 6 trays kunnen tuinders genieten van een milieuvriendelijke en efficiënte manier om zaailingen op te kweken en kleine planten te kweken, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan duurzaam tuinieren.