Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Afbreekb. potjes h6d6cm set 18st

3,50

70 op voorraad

Nature_logo

Beschrijving

De NATURE Afbreekbare Potjes zijn een praktische en milieuvriendelijke oplossing voor het starten van zaden en het kweken van jonge planten. Deze set bevat 18 potjes met een hoogte en diameter van elk 6 centimeter, waardoor ze ideaal zijn voor het verpotten van kleine zaailingen of het direct zaaien van zaden.

De potjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, wat betekent dat ze na gebruik eenvoudig in de grond kunnen worden geplaatst. Hierdoor breken ze geleidelijk af en dragen ze bij aan de bodemstructuur, zonder schadelijke resten achter te laten. Dit maakt ze een duurzaam alternatief voor traditionele plastic potjes, die vaak bijdragen aan milieuproblemen door hun langzame afbraakproces.

Of je nu een beginnende tuinier bent die zijn eerste stappen zet in het kweken van planten of een ervaren liefhebber die op zoek is naar een meer milieubewuste kweekoplossing, de NATURE Afbreekbare Potjes bieden een handige en duurzame manier om je planten te laten groeien en bloeien, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het behoud van het milieu.

 

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende