Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Monstera deliciosa p27

39,95

Uitverkocht

Beschrijving

Een Monstera deliciosa, ook wel bekend als de “Gatenplant” of “Gatenplant van Delicious,” is een populaire en opvallende kamerplant die bekend staat om zijn unieke bladstructuur en luchtzuiverende eigenschappen. De “p27” in de beschrijving kan verwijzen naar de potmaat of een specifieke cultivar, maar laten we aannemen dat het de potmaat is.

De Monstera deliciosa p27 wordt gekenmerkt door zijn grote, hartvormige bladeren met opvallende insnijdingen en gaten, die bij oudere exemplaren steeds meer uitgesproken worden. Deze plant gedijt goed in indirect licht en vereist matige tot regelmatige watergift. Het is een relatief gemakkelijk te onderhouden kamerplant en kan een decoratief element toevoegen aan zowel moderne als meer traditionele interieurs.

Met zijn weelderige groene bladeren creëert de Monstera deliciosa een tropische sfeer in huis. Bovendien staat deze plant bekend om zijn vermogen om de luchtkwaliteit te verbeteren door schadelijke stoffen te filteren.

Als je de Monstera deliciosa p27 toevoegt aan je binnenruimte, kun je genieten van een stukje natuurlijke schoonheid en een vleugje exotische elegantie. Vergeet niet om de plant regelmatig te verzorgen door hem voldoende licht en water te geven, en je zult beloond worden met zijn weelderige groei en opvallende bladvorm.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende