Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

MIX KRANS 50 CM half

19,95

Uitverkocht

Beschrijving

De MIX KRANS 50 CM half is een prachtige en veelzijdige decoratieve krans met een diameter van 50 centimeter. Het halfontwerp geeft deze krans een uniek en eigentijds karakter, waardoor het een opvallend element is voor diverse decoratieve toepassingen.

De krans is samengesteld uit een mix van natuurlijke materialen, zoals gedroogde bloemen, takken, en mogelijk andere decoratieve elementen. De combinatie van texturen en kleuren zorgt voor een visueel aantrekkelijk geheel. Deze krans kan worden gebruikt als opvallende deurversiering, als tafelcentrumstuk, of als aanvulling op andere decoratieve arrangementen in huis.

Met zijn royale diameter van 50 centimeter heeft deze MIX KRANS een imposante uitstraling zonder overheersend te zijn. Het natuurlijke karakter en de zorgvuldig gekozen mix van materialen maken het een tijdloos stuk dat gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende seizoenen en thema’s. Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je interieur met deze prachtige en artistieke MIX KRANS.