Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

MILBEMAX Hond klein 2tabl

5,95

8 op voorraad

Beschrijving

MILBEMAX Hond Klein, verpakt in een handige blister met 2 tabletten, is een doeltreffend ontwormingsmiddel speciaal ontworpen voor kleine honden. Deze tabletten zijn samengesteld om een breed scala aan inwendige parasieten bij honden te bestrijden en dragen bij aan het behoud van de gezondheid en het welzijn van kleine honden.

De werkzame stoffen in MILBEMAX, milbemycine oxime en praziquantel, richten zich op verschillende soorten wormen, waaronder rondwormen, lintwormen en hartwormen. Het regelmatig gebruik van MILBEMAX helpt bij het voorkomen en behandelen van worminfecties, wat essentieel is voor de gezondheid van kleine honden.

De tabletten zijn smakelijk en gemakkelijk toe te dienen, wat handig is bij het behandelen van kleine honden. De handige blisterverpakking met 2 tabletten maakt het doseren eenvoudig, en het wordt aanbevolen om de instructies van je dierenarts nauwkeurig op te volgen voor het beste resultaat.

MILBEMAX Hond Klein is een product dat wordt aanbevolen door dierenartsen en biedt een veilige en effectieve oplossing voor ontworming bij kleine honden. Regelmatige ontworming draagt bij aan een gezondere levensstijl en het welzijn van je trouwe viervoeter.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende