Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

MEELWORMBOL IN NET 4-SZ. EMMER A 14ST.

7,95

1 op voorraad

De Boon_logo

Beschrijving

De MEELWORMBOL IN NET 4-SEIZOENEN EMMER A 14ST biedt een voedzame traktatie voor tuinvogels gedurende alle seizoenen van het jaar. Deze emmer bevat 14 meelwormbollen, elk zorgvuldig verpakt in een netje, waardoor ze gemakkelijk op te hangen zijn in uw tuin, patio of balkon.

De meelwormbollen zijn gemaakt van hoogwaardige meelwormen, verrijkt met voedzame zaden, granen en vetten. Meelwormen zijn een uitstekende bron van eiwitten en energie voor vogels, waardoor ze van vitaal belang zijn, vooral tijdens de koude maanden wanneer natuurlijk voedsel schaars is.

Het netje waarin elke meelwormbol verpakt is, maakt het eenvoudig om ze op te hangen aan takken, haken of voederstations. Dit trekt vogels zoals merels, mezen, lijsters en spechten aan, die zich tegoed doen aan deze smakelijke lekkernij. Het kijken naar vogels die genieten van de meelwormbollen voegt niet alleen leven toe aan uw buitenruimte, maar biedt ook een boeiend schouwspel voor vogelliefhebbers.

Met de MEELWORMBOL IN NET 4-SEIZOENEN EMMER A 14ST kunt u het hele jaar door genieten van de kleurrijke aanwezigheid van vogels in uw tuin terwijl u hen helpt hun energiebehoefte te vervullen. Het voeren van deze meelwormbollen creëert een gastvrije omgeving voor vogels en draagt bij aan het behoud van de natuurlijke biodiversiteit in uw omgeving.